Ny Astralis-spiller: Lucas "Bubzkji" Andersen afløser Jakob “JUGi” Hansen

Astralis har i dag skrevet under med Lucas ”Bubzkji” Andersen, der med omgående virkning afløser Jakob “JUGi” Hansen i truppen. ”Bubzkji” er købt fri fra Mad Lions.

Kasper Hvidt, sportsdirektør, Astralis Group:

- Først og fremmest vil jeg gerne takke “JUGi” for at træde til og tage et stort ansvar, da vi kontaktede ham før sommer. Han er top professionel og under de rette forhold er han en ekstremt dygtig spiller. Desværre har han af forskellige årsager hos os ikke haft muligheden for at spille på sin favoritposition og når vi ser frem mod efteråret, ville han fortsat skulle spille en uvant rolle, hvor hans kvaliteter ikke ville komme til deres ret. Derfor har vi valgt at tage beslutningen nu, og jeg kan kun give “JUGi” de bedste anbefalinger, da hans indstilling og indsats hos os har bekræftet at han kan igen kan blive en vigtig spiller på det rette hold, fortæller Hvidt.

- Vi har brugt tiden over sommeren til at få et overblik over udviklingen og vores behov i forhold til de spillere, der holder pause og de udfordringer vi står over for. Vi har løbende tilpasset strategien og har kunne stille endnu skarpere på rollerne, så vi er optimalt forberedt på et ekstremt spændende efterår. Jeg ser mange muligheder for os i et halvår, hvor vi selvfølgelig vil gå efter at præstere så godt som muligt i alle turneringer og ultimativt forsvare vores Major-titel, lyder det fra sportsdirektøren.

- Vi har kigget efter en dygtig, sulten profil til holdet, der kan træde direkte ind i den rolle han er tiltænkt og bidrage fra første dag. Lucas “Bubzkji” Andersen opfylder alle kriterier og jeg er glad for at vi har sikret os hans underskrift på en toårig kontrakt. Der er ingen tvivl om, at det tager tid at komme ind på et hold som Astralis med en tommetyk playbook, men efter at have talt med ham, vores træner og holdet er jeg ikke i tvivl om, at han kommer til at bidrage positivt på og uden for serveren.

- Vi er ekstremt ydmyg og ved, vi har masser af arbejde foran os. Vi vil se fremskridt, men også møde udfordringer på vejen, men vi har været her før som hold og som organisation og alle er sultne og ivrige for at levere den indsats der skal til for at få os derhen, vi ved, vi hører til. Det kræver tålmodighed lige nu, men vi har med signingen af ”Bubzkji” taget et væsentligt skridt allerede

Jakob “JUGi” Hansen:

- Selvfølgelig er jeg skuffet, men jeg respekterer beslutningen og jeg er glad for den mulighed jeg fik for at spille for Astralis. De er nogle virkelig cool fyre med en god organisation omkring holdet, der gør alt for at spillerne har det godt og kan levere. Med udsigten til at spille i en anden rolle end hvor jeg er bedst, er jeg dog klar over, at det er bedst for mig at komme videre.

- Jeg er overbevist om, jeg kan bruge den erfaring jeg har fået her positivt og jeg er kun blevet bekræftet i, at det er det her jeg vil. Jeg glæder mig til at spille igen, og vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til Kasper og alle på kontoret for min tid her.

Lucas "Bubzkji" Andersen:

- Da jeg hørte om Astralis’ interesse var der slet ingen tvivl: Jeg vil være en del af det her hold og det miljø, der er omkring dem. Jeg havde andre muligheder, også i Danmark, men efter at have talt med “zonic” og Kasper omkring min rolle, ambitionerne og måden, de ønsker at arbejde med holdet og spillerne, er jeg overbevist om, jeg kan hjælpe holdet og samtidig udvikle mig som spiller.

- Astralis gør ikke noget tilfældigt og jeg elsker deres indstilling til spillet. Jeg ved, folk vil spørge om det med at have flere end 5 spillere, men for mig er det helt simpelt: Alt det, de har gjort i tidens løb har været gjort med for at blive bedre og for at vinde. Det er sådan de er blevet verdens bedste og det er sådan de har formået at forblive på toppen længere end nogen andre. Jeg er ydmyg og ved det kommer til at tage tid, men jeg glæder mig vildt til at være en del af det her og jeg vil gøre alt for at hjælpe holdet til at nå vores mål.

Astralis: Emil “Magisk” Reif, Peter “dupreeh” Rasmussen, Lucas "Bubzkji" Andersen, Patrick “es3tag” Hansen, Nicolai “dev1ce” Reedtz, Lucas “gla1ve” Rossander (pause) og Andreas “Xyp9x” Højsleth (pause).

Spillere og træner er pt på ferie, men allerede mandag starter forberedelserne til den kommende sæson, hvor holdet samles til bootcamp væk fra kontoret.