Investor:

PROSPEKT, BROCHURE OG TEGNINGSBLANKET

ASTRALIS GROUP forventer at rejse mellem DKK 125 millioner og DKK 150 millioner.

Læs uddybende information om Astralis Group i selskabets brochure, prospekt samt hent tegningsblanket.

Derfor skal du investere i Astralis Group

  • Astralis Group har en ledende position inden for esport og medier og driver tre stærke teambrands: Astralis, Origen og Future FC
  • Astralis Group har en resultatskabende forretningsmodel med solide sponsorater, et voksende salg af merchandise og stigende medieindtægter fra turneringer
  •  Astralis brandet har været break-even siden august 2019, hvilket demonstrerer selskabets evne til at investere og opbygge stærke brands på under tre år med efterfølgende højt indtjeningspotentiale
  • Astralis Group har i dag en stærk organisation med mange års relevant erfaring
  • I 2019 forventes antallet af esport-seere på globalt plan at være 443 millioner. Fremadrettet, forventes antallet af seere fortsat at vokse kraftigt og estimeres at nå 595 millioner i 2022
  • Astralis Groups teambrands og mediekanaler har en 100% international seerbase med ubegrænsede muligheder for at nå et globalt publikum
  • Esport-markedet forventes at vokse med 20% om året de kommende år og er allerede i dag et milliardstort marked målt i USD
  • Esport-industrien udvikler sig hastigt og går nu ind i en mere moden og lukrativ fase. Astralis Group har et stærkt fundamentet, som kan udfolde og udnytte dette potentiale!

Brev fra ledelsen

Med mange hundrede millioner dedikerede fans over hele verden er esport den hurtigst voksende form for underholdning globalt. Esport er en milliardforretning med gamere, tv-seere og livepublikum over hele kloden, og Astralis Group er med helt fremme i udviklingen af esport-teams, brands og forretningsmodeller.

“Vi er pionerer inden for esport, men har allerede nu et solidt fundament, og gennem denne børsintroduktion søger vi i endnu højere grad at styrke grundlaget for at investere yderligere i udviklingen af verdens stærkeste esport-teambrands inden for konkurrencepræget, digital live-underholdning.

Vi ser frem til at byde alle nye aktionærer velkommen i Astralis Group”

I 2016 var Jakob Lund Kristensen og jeg medstiftere af RFRSH Entertainment med ambitionen om at skabe et globalt omdrejningspunkt for esport-underholdning.  Vi havde en mission om at henrykke og underholde et hurtigt voksende publikum gennem sportspræstationer, banebrydende medie indhold og spændende turnerings- og teambrands.

I august 2019 købte Jakob og jeg holdene ud for at skabe Astralis Group. Sammen med en erfaren organisation af innovative profiler fra de traditionelle sportsgrene, esport, underholdning, medier og teknologi, har vi nu en vision at skabe de stærkeste hold og mest engagerede brands globalt.

Astralis Group har allerede i dag det bedst performende Counter-Strike-hold historisk set. Med Origen har vi relanceret et af de mest engagerede, internationale League of Legends-brands med ambitionen om, over tid, at blive det bedste af de bedste hold. Vi har også etableret EA FIFA-brandet Future FC med spillere, som allerede er titelkandidater i de største internationale turneringer.

Alle holdene er unikke brands med hurtigt voksende og dedikerede fanbaser, og vi bruger vores performancemodel på tværs af alle holdene - performancemodellen er et unikt organisatorisk setup, som skal sikre topresultater. 

Vi har siden august styrket ledelsen med bl.a. Anders Hørsholt som Co-CEO. Anders har 9 års erfaring fra ledende stillinger hos Nordens største fodboldklub, FC København, og mediemagnaten MTG, hvor han var ansvarlig for at udvikle europæiske esport-initiativer. 

Selvom vi er pionerer, har vi allerede et solidt fundament, og gennem denne børsnotering, vil der være mulighed for at   investere yderligere i verdens stærkeste esport-brands inden for digital live-turnerings-underholdning.

På de følgende sider præsenterer vi Astralis Group med relevante oplysninger om børsnoteringen. Vi er stolte af vores hidtidige resultater, og vi ser frem til at byde alle nye aktionærer velkommen til Astralis Group-familien.

Nikolaj Nyholm

FORVENTET TIDSPLAN FOR UDBUDDET

Udbudsperioden begynder 18. november 2019 kl. 09.00
Udbudsperioden slutter 29. november 2019 kl. 23.59
Offentliggørelse af resultatet af Udbuddet (inklusive antallet af Udbudte Aktier og tildeling) 2. december 2019 kl. 18.00
Gennemførelse af Udbuddet
(inklusive betaling for Nye Aktier)
5. december 2019
Registrering hos Erhvervsstyrelsen af aktiekapitalforhøjelsen 6. december 2019

Første handelsdag for de Nye Aktier på Nasdaq First North Growth Market Denmark

9. december 2019
Tildelte Nye Aktier ændres i VP Securities’ systemer fra den midlertidige ISIN-kode til den permanente ISIN-kode. 10. december 2019

De angivne tidspunkter er CET.

Få seneste investor nyheder- fra Astralis Group

Tilmeld dig Astralis Groups nyhedsbrev til investorer og modtag invitationer til investormøder samt seneste nyt fra selskabet.

Kontakt

Har du investor relaterede spørgsmål, er du analytiker eller journalist kan du kontakte Astralis Groups kommunikationsdirektør eller vores certificerede rådgiver.

Steen Laursen
VP Comms & Brands
+45 61 438 922
steen@astralisgroup.net

Astralis Group A/S
www.astralisgroup.net

Otto Busses Vej 5A,
2450 København SV, Danmark

Sasja Dalgaard
Certified Adviser
+45 26 100 877
sd@toftecompany.com


Tofte&Company ApS
www.toftecompany.com
 
Christian IX's Gade 7
1111 København, Danmark